Om oss

Parrots Naturgodis, rainforest alliace logo, klick for rainforest alliace website

Vår vision

Vi ställer höga krav på våra produkter och arbetar bara med väl utvalda leverantörer och partners. Därför strävar vi också alltid efter att erbjuda produkter baserade på naturliga råvaror. Vårt sortiment ska alltid vara synonymt med bra kvalité och en stund av njutning och god smakupplevelse.  

Vår vision är att utmana marknaden och gå i spetsen för ett annorlunda lösviktsalternativ samt att erbjuda dig möjligheten att blanda och njuta av din egen favoritmix.  

Vi bryr oss om framtiden

Alla Parrots produkter är fria från palmolja, och vi använder Rainforest Alliance-certifierad kakao, en kvalitetsstämpel för arbetet mot en bättre framtid för människor och natur. Vi vill kunna erbjuda ett bra alternativ inom lösvikten så du kan unna dig själv och samtidigt veta att du har gjort ett gott val för dig själv och för vår planet.

Rainforest alliance (Klicka här) för att läsa mer om Rainforest alliace och deras jobb mot en mer hållbar framtid.

Något för alla stunder

Tack vare vårt breda sortiment finns det något för alla tillfällen. Du kan hitta godbitar som passar till allt från en mysig filmkväll, till matlagning och bakning. Blanda som du vill för dina specifika behov – och njut! 

För inspiration och recept klicka här.

Parrots ingår sedan 2017 i Cloetta concernen www.cloetta.com och finns i dagsläget i Sverige och Finland. 

Rulla till toppen